email waarschuwing / monitor


Voor enkele cursussen is het mogelijk om een email-waarschuwing te krijgen, wanneer die pagina wordt veranderd (dus o.a. wanneer er een datum wordt veranderd voor een nieuwe cursus).
De dienst zelf is Engelstalig. Nadere uitleg over deze dienst staat onderaan deze pagina.

Op verschillende pagina's staat het onderstaande blok.
Het heeft geen zin om het op deze pagina in te vullen. Dat moet op de pagina's van de verschillende cursussen!
(alle links in dit blok is uitgezet)

Wanneer die pagina veranderd wordt, dan krijgt u een email, dat de pagina veranderd is.

Krijg waarschuwing
wanneer deze pagina
veranderd wordt
it's private
powered by
ChangeDetection

Belangrijk: Vul in ieder geval k het inschrijfformulier in. (of het formulier op de betreffende pagina als er al een nieuwe datum gepland is)
De waarschuwingsdienst is extern. Als men zich daar aanmeldt, komt dat niet automatisch bij EHOM terecht.
Stel je voor: 20 personen willen op de hoogte blijven wanneer een bepaalde pagina veranderd wordt en er is er maar 1 die zich bij EHOM inschrijft. EHOM weet niet beter dat er maar 1 aanmelding is, en het is niet waarschijnlijk dat er snel een nieuwe cursus gepland wordt.... wanneer iedereen zich (ook) ingeschreven had bij EHOM, dan was er allang een nieuwe cursus gepland!

De verschillende pagina/cursussen waar je een email-waarschuwing van kunt krijgen zijn:

Cursus Eerste Hulp aan kinderen
Herhalings-/vervolglessen Eerste Hulp aan Kinderen

Reanimatie (BLS) en AED
Herhaling reanimatie (BLS) en AED


Uitleg monitor

Wanneer je op OK in het blok klikt, dan kom op een Engelstalige pagina, die alle gegevens (websitepagina die in de gaten gehouden moet worden, en het emailadres dat gewaarschuwd moet worden als die pagina veranderd) weergeeft.
Wanneer je op next klikt, dan kom je bij stap 2. In principe kun je deze gegevens zo laten en op create klikken.

Je komt op een bevestigingspagina om valse invoer (niet jouw emailadres) te voorkomen. Er is een email gestuurd naar het opgegeven emailadres met een code erin. Die code moet je op de pagina invullen, of de link in de email aanklikken.

Je moet de eerste keer met dit emailadres ook een wachtwoord opgeven, zodat je je aangemelde pagina's en instellingen kunt inzien en veranderen. Ook kun je handmatig pagina's toevoegen die niet zo'n blok hebben.

Wanneer je een melding krijgt, dat een bepaalde pagina veranderd is, dan kun je je ook afmelden, of naar je instellingen gaan.