EHOM (Eerste Hulp Op Maat): plaatsen buiten Amsterdam
Plaats(namen)

EHOM geeft cursussen door heel Nederland. De reclame voor de verschillende cursussen wordt voornamelijk in Amsterdam gedaan. Hierdoor zullen de meeste cursussen die enkel vanuit EHOM gepland worden, in Amsterdam plaatsvinden.

Uiteraard is er ook nog één en ander mogelijk in andere plaatsen. Hieronder staat een overzicht voor inwoners van andere plaatsen.

Hele cursussen
Een cursus kan pas begonnen worden wanneer het minimum aantal deelnemers zich aangemeld hebben. Losse inschrijvingen vanuit andere plaatsen dan Amsterdam zullen ingedeeld worden in Amsterdam.
Wanneer men zelf een ploeg van het minimum aantal deelnemers heeft samengesteld (bijv. een in-company cursus), dan kan er een cursus in die plaats (misschien in-company) gepland worden.
Dit geldt ook voor herhalingslessen / opfriscursussen!

Praktische cursussen (Praktische Eerste Hulp, Praktische Eerste Hulp aan kinderen, Praktische Eerste Hulp bij sportongevallen, Praktische Eerste Hulp bij Drugsincidenten in het uitgaanscircuit)

Voor de praktische cursussen geldt een prijs per bijeenkomst (2-2,5 uur). Er is geen minimum aantal personen, maar er is een praktisch maximum van 20 personen per bijeenkomst.
Deze bijeenkosten zijn voornamelijk bedoeld voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven (bv. ouders van kinderen), scholen (bv. leerkrachten of overblijfmoeders), sportverenigingen (bv. trainers), etc.

In principe worden deze cursussen alleen als in-company aangeboden. Heeft uw organisatie geen geschikte ruimte, dan moet uw organisatie ervoor zorgen dat er een geschikte lokatie gevonden (en betaald) wordt.

Eigen keuze of oefening
Dit kan door heel Nederland. Nadere afspraken worden gemaakt tussen de opdrachtgever en EHOM.